25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Ventilationsrist, elefantrist og lyskasserist

Skal du brug en ventilationsrist eller en anden type rist, så kontakt GitterGruppen. Vi producerer riste til mange forskellige formål, og vi står for alt lige fra selve fremstillingen af risten til monteringen af den.

Det eneste du behøver at gøre, er at bestille lige netop de riste, du ønsker og har behov for.

GitterGruppen har mere end 25 års erfaring med smedearbejde, mekanisk sikring og stålproduktion, og vi har leveret et utal af løsninger til både private kunder og erhvervskunder.

Med udgangspunkt i sikkerhed og høj kvalitet har vi opnået et stort kendskab til ventilationsriste og alle andre typer riste og deres anvendelsesmuligheder, og vi kan derfor rådgive dig om den helt rette løsning.

En rist er ikke bare en rist – ventilationsrist eller lyskasserist

Hos GitterGruppen konstruerer, producerer og monterer vi tre forskellige slags riste.

Vi tilbyder:

  • ventilationsriste

De tre typer riste er vidt forskellige og tjener hvert deres formål.

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

En ventilationsrist er således udført med skrå lameller, og ved ventilationsriste skelner vi mellem horisontal (vandret) og vertikal (lodret) ventilation. Ved horisontal ventilation er der ofte tale om luftudtag/-indtag til for eksempel underjordiske parkeringskældre, tunneler, metrostationer og togbaner. Ventilationsristen skal sikre fri passage for luftens vej ind/ud. Samtidig skal en ventilationsrist forhindre, at der falder noget ned i ventilationsskakten – det sikres med de skrå lameller.

Vertikal ventilation kan typisk være luftudtag/-indtag ved tekniske installationer eller afskærmning af bagvedliggende betonmur eller lignende.

Vi kan producere ventilationsristene med specielle masker og overfladebehandlinger, der passer ind til det miljø, som ristene skal placeres i. På den måde sikres en både diskret og sikker løsning.

En  lyskasserist er af større karakter med store firkantede huller. Elefantristen kan for eksempel bruges foran yderdøre og forhindre snavs og skidt i at blive slæbt med ind, hvorimod lyskasseristen blandt andet er velegnet, hvis der ønskes mere lys i en kælder.

​Alle vores riste er fremstillet af varmgalvaniseret stål, hvilket beskytter risten mod korrosion og dermed sikrer høj kvalitet og holdbarhed.

Ventilationsrist

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få et tilbud på ventilationsrist eller anden rist

Vi konstruerer og monterer ventilationsriste, elefantriste og lyskasseriste for såvel private kunder som virksomheder, boligselskaber og institutioner i København, på Sjælland og i hele Danmark, og kommer gerne forbi for at rådgive dig med henblik på at finde den rist, der passer bedst til jeres behov. Ved en bestilling kommer vi ud og måler op, så du er garanteret en specialtilpasset kvalitetsrist, som du kan have glæde af i mange år fremover. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 70 22 75 75.