25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Fremstilling og montering af riste

GitterGruppen ApS tilbyder riste til mange forskellige formål. Vi står for alt lige fra selve fremstillingen af risten til monteringen af den. Det eneste du behøver at gøre, er at bestille lige netop de riste, du ønsker og har behov for.

Professionel og erfaren rådgivning med riste

Vi har stor erfaring inden for branchen og har leveret et utal af løsninger for både private og erhvervskunder. Vi har derfor opnået et stort kendskab til de forskellige riste og deres anvendelsesmuligheder, og vi kan derfor rådgive dig til den helt rette løsning.

Én rist – mange muligheder

Hos GitterGruppen ApS fører vi tre forskellige slags riste. Vi tilbyder i denne forbindelse ventilationsriste, elefantriste og lyskasseriste. De tre typer riste er vidt forskellige og tjener hvert deres formål.

Ventilationsristen er således udført med skrå lameller, hvor elefant- og lyskasseristen er af større karakter med store firkantede huller. Elefantristen kan for eksempel bruges foran yderdøre og forhindre snavs og skidt i at blive slæbt med ind, hvorimod lyskasseristen blandt andet er velegnet, hvis der ønskes mere lys i en kælder.

​Alle vores riste er fremstillet af varmgalvaniseret stål, hvilket beskytter risten mod korrosion og dermed sikrer høj kvalitet og holdbarhed.​

Kontakt GitterGruppen ApS

Bestil din nye rist allerede i dag. Ved en bestilling kommer vi ud og måler op, så du er garanteret en specialtilpasset kvalitetsrist, som du kan have glæde af i mange år fremover.​

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Riste

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.