25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Saksegitter – tyverisikring af din butik

Saksegitter

Et saksegitter er et meget robust gitter. GitterGruppen har mere end 25 års erfaring inden for gittersikring, og vi er stolte over at være de eneste i Danmark, der producerer, leverer og monterer saksegitre. Et saksegitter er et sikringsprodukt, der kan være med til at holde indbrudstyven ude af din butik. Vi har stort fokus på både design og udførelsen af vores saksegitre, og for os er kvalitet og godt håndværk med til at skabe det perfekte resultat for vores kunder.

Et saksegitter er en funktionel og dekorativ løsning, der fungerer ligesom en skydedør, der kan skubbes fra side til side. Vi konstruerer saksegitrene i mange forskellige farver og størrelse, og derfor er det muligt at anvende saksegitrene både i vinduer, døre, carporte og mange andre steder.

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:
  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Få rådgivning og en god pris på et rullegitter eller saksegitter

Vi konstruerer og monterer rullegitter og saksegitter for virksomheder og butikker i København, på Sjælland og i hele Danmark, og kommer gerne forbi for at rådgive dig om en løsning på en funktionel og flot gitterløsning. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 70 22 75 75.

Vi tilbyder mange løsninger inden for tyverisikring med gitter og porte, bl.a. elektriske porte, havelåger i jern og meget mere.

Saksegitter

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.