25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Elektrisk port / Automatisk smedejernsport

Elektrisk port

Søger du en elektrisk port i høj kvalitet til din private ejendom eller din virksomhed, kan GitterGruppen konstruere, levere og montere elektrisk port i smukt design og høj kvalitet.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for smedearbejde, mekanisk sikring og stålproduktion, og vi producerer alle produkter på egen fabrik. Det sikrer dig en elektrisk port i den bedste kvalitet.

Elektrisk port med fokus på både sikkerhed og design

Når du ønsker en elektrisk port, er der sikkert flere årsager. Og uanset om den skal monteres i forbindelse med din private bolig eller med din virksomhed, skal resultatet være både sikkert og elegant.

Gitter Gruppen producerer alle produkter på egen fabrik, og vi kan derfor konstruere nøjagtig den elektriske port, du ønsker. Typisk producerer vi

  • Smedejernsport
  • Galvaniseret stålport
  • Automatisk port
  • Elektrisk garageport

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:
  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Du kan være tryg med en elektrisk port fra os

Vi går ikke på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet, og derfor vil en elektrisk port fra Gitter Gruppen være effektiv tyverisikring mod indbrud, tyveri og hærværk. De fleste mennesker ønsker at beskytte deres ejendom og ejendele bedst muligt, og vi kan med mere end 25 års erfaring levere helt sikre elektriske porte.

Vores virksomhed ledes i overensstemmelse med kravspecifikationer udgivet af Forsikring og Pension. Vi er medlem af sikkerhedsbranchen, ligesom Gitter Gruppen er ISO 9001-certificeret. Det gavner din sikkerhed og sikrer dig tryghed og god nattesøvn.

Sikkerhed med en elektrisk port uden at gå ned på design

Vi har et stort udvalg af elektriske porte og hegn, og vi hjælper dig gerne med at finde netop det design, der passer til dit projekt. Som kunde har man ofte en idé om, hvordan ens elektriske port eller hegn skal se ud i forhold til design, form og farve.

GitterGruppen har et bredt sortiment bestående af alverdens designs og altid i de bedste materialer. Ud fra dine ønsker kan vi konstruere en elektrisk port, der passer perfekt ind i de eksisterende omgivelser. Oftest skal en elektrisk port tilpasses hegn eller murværk, og derfor kan vi i samarbejde med dig vælge det design, der fuldender indtrykket og stilen på din ejendom.

Smag er lige så forskelligt som mennesker, og vi kan konstruere elektriske porte og hegn med låger eller sving. Vigtigst er det, at port og hegn giver din ejendom et smukt udtryk, samtidig med at den elektriske port med det funktionelle design gør dig tryg.

Husk at vi også har et godt udvalg af gitterløsninger, bl.a. rullegitter og saksegitter.

Elektriske port

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og få et tilbud på en elektrisk port

Vi konstruerer og monterer elektriske porte i København, på Sjælland og i hele Danmark, og kommer gerne forbi for at rådgive dig om en løsning på en funktionel og flot elektrisk port, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 70 22 75 75.