25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Solide, smukke smedeprodukter – Gitterriste til forståelige priser

Hos GitterGruppen ApS har vi mere end 25 års erfaring i bagagen med produktion af smede produkter af så godt som enhver art, eksempelvis gitterriste til attraktive priser, porte, låger, gitre, gelændere, altankasser og meget mere – og så er vi specialister i mekanisk tyverisikring i en sådan grad, at vi kan levere alt i SKAFOR godkendte produkter og er dermed er anbefalet af samtlige danske forsikringsselskaber.

Med sikkerheden på plads, lægger vi stor vægt på at give en grundig rådgivning om materialer og design, således at vi er sikre på, at du får leveret et produkt, der passer godt ind i omgivelserne og holder i mange år. Se de mange referencer, som vi har lavet et uddrag af her på hjemmesiden.

Læs gerne mere om os, vores kvalitets produkter, bl.a. vores gitterriste til priser, som alle kan forholde sig til, og tøv ikke med at kontakte os, såfremt du har behov for yderligere info.

Smede produkter i en overlegen kvalitet. Se vores til gitterriste lave priser

Tag en rundtur her på vores hjemmeside og se det imponerende udvalg af flotte smede produkter, for eksempel vores gitterriste til populære priser. Vi har mere end 25 års erfaring med arbejde i metal og producerer i dag alt i smede produkter såsom porte, gitre, låger, gelændere, stativiver, rækværk altankasser og meget andet.

Lad os vise dig vores produkter, så vi kan være sikre på, at du får netop det produkt, som passer bedst ind i det miljø, hvor de skal anvendes. Kvalitets smede produkter såsom gitterriste lave priser.

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Gitterriste

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.