25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Rullegitter – stålgitter til tyverisikring

Rullegitter

Søger du et rullegitter til sikring af din butik eller din virksomhed? Så skal du have fat i GitterGruppen – vi har mere end 25 års erfaring med smedearbejde, mekanisk sikring og stålproduktion.

Vi er derudover de eneste i Danmark, der producerer saksegitre, ligesom vi leverer og monterer gitre af alle slags.

Vores produkter er lavet i overensstemmelse med kravspecifikationerne i Forsikring & Pension, vi er ISO 9001-certificerede. Alt sammen det, der giver dig den sikreste løsning, når du skal vælge et effektivt rullegitter.

Et rullegitter skal give dig optimal beskyttelse

Uanset hvilke værdier du ønsker at sikre, kan et effektivt rullegitter eller rulleport sørge for, at din virksomhed eller butik beskyttes bedst muligt.

Hos GitterGruppen tilbyder vi gitre af mange forskellige slags til sikring af din butik eller virksomhed, og vi leverer typisk:

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Gitrene kan produceres i alle sikringsniveauerne, der tidligere i Standardtyvmetoden havde farverne gul, grøn, blå og rød, og nu er erstattet af de nye betegnelser Låseenhed I – IV.

​En låseenhed består af tre komponenter (låsekasse, cylinder og beslag), der alle skal prøves efter EN-standarder. Forsikringsselskaberne stiller minimumskrav til hver komponent. Den samlede låseenhed navngives med romertal I, II, III og IV.

GitterGruppen kan fremstille stålgitre på alle niveauerne, ligesom der endvidere er mulighed for kodetastatur og fjernbetjening. Alle gittertyper er fremstillet af aluminium, og kan fås i alle størrelser. Så uanset hvilket stålgitter du har behov for, kan vi med garanti finde det helt rigtige til dig. Vi er godkendt til både at levere og montere gitre, og vi efterlader ingen halve løsninger, hvilket er din garanti for et velfungerende og sikkert gitter.

Hos GitterGruppen tilbyder vi flere løsninger inden for tyverisikring og porte, bl.a. elektriske porte og havelåger i jern.

Rullegitter

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.