25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Havelåge i jern – Få en smuk jernlåge

Jern havelåge

Drømmer du om en smuk havelåge i jern, der kan danne en flot og præsentabel ramme om dit hjem eller din virksomhed?

Så kontakt GitterGruppen – vi har mere end 25 års erfaring inden for smedearbejde, mekanisk sikring og stålproduktion, og vi producerer alle produkter på egen fabrik.

Det er din garanti for solidt håndværk og produkter i meget høj kvalitet.

Præsenter din ejendom smukt med en havelåge af jern

Førstehåndsindtrykket af din ejendom dannes af dit indgangsparti. Med en smuk og elegant jern havelåge signalerer du kvalitet og solidt håndværk.

Vi kan producere din jernlåge, så den bliver præcis, som du ønsker. Uanset hvilket design du vælger, vil din havelåge i jern fra GitterGruppen være velfungerende og langtidsholdbar.

Havelåge i smedejern eller galvaniseret stål

GitterGruppen producerer havelåger i jern i

  • Smedejern
  • Galvaniseret stål

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven
Smedejern eller støbejern er den klassiske ofte sorte havelåge, man genkender fra mange flotte indgangspartier, og vi kan producere dem i alle mål, længder og højder, så de passer til den ejendom, de skal pryde indgangen til. En havelåge i støbejern eller smedejern har den klassiske tyngde og er populært til herregårde, større villaer og alle steder, hvor man vil signalere et smukt og passende indgangsparti. Mange patriciervillaer får anlagt såvel smedejernshegn som smedejernslåge, og vi kan tilpasse havelåger i smedejern til enhver grund og indkørsel og eventuelt eksisterende murværk.

Jernlåger i galvaniseret stål er ofte en lettere låge, der med sit elegante lyse udtryk er et populært valg, hvor man ønsker den langtidsholdbare kvalitet kombineret med en stilren elegance. Jernlåger i galvaniseret stål kan også være det rette valg til mindre indgange. Uanset størrelsen på havelågen vil den bare blive smukkere og smukkere med tiden.

Galvanisering er opkaldt efter den italienske fysiker Luigi Galvani, og det er en kemisk proces, hvor man giver stål eller støbejern en zinkbelægning ved at dyppe det i smeltet zink, der har en temperatur på ca. 460 °C. Zinken “ruster” og danner zinkoxid, der beskytter stålet og støbejernet fra at ruste.

Havelåger i jern

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vælg professionel kvalitet, når du skal have en ny havelåge i jern

Fordi GitterGruppen selv producerer alle produkter på egen fabrik, kan vi med 25 års erfaring levere langtidsholdbare og elegante havelåger, der gør din ejendom smuk at komme i møde, og som bare bliver smukkere, som årene går.

Med GitterGruppen får du produkter fra en virksomhed, der ledes i overensstemmelse med kravspecifikationer udgivet af Forsikring og Pension. Vi er hos GitterGruppen ISO 9001-certificeret. Mange er vores produkter er desuden velegnede som et led i en effektiv tyverisikring af din virksomhed eller bolig.

Vi leverer havelåger i jern til København, Sjælland og hele Danmark, og kommer gerne for at drøfte dit havelågeprojekt og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 70 22 75 75.