25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

Gelænder til altaner og trapper

Et gelænder er en god investering, da det klæder bygningen, men samtidig giver det også en sikkerhed. GitterGruppen ApS har i mere end 25 år fremstillet kvalitets smedejernsgelændere både til private og erhvervsdrivende. Vi producerer både gelænder til altaner og gelændere til trapper, der matcher vores kunders behov.

Som kunde har man ofte krav til funktionaliteten, men også forestillinger om udseendet og det færdige resultat. Derfor er det vigtigt for os, at vi sammen med vores kunder finder frem til et solidt og smukt gelænder, der lever op til deres forventninger.

Et nyt gelænder giver sikkerhed

GitterGruppen Aps udfører arbejde i hele Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Vi har en bred viden inden for gelænder, metal og smedearbejde og vi kan hjælpe dig med at finde det gelænder, der passer bedst til din bygning.

Med de rigtige kompetencer og redskaber kan vi rådgive dig om sikkerhed og design, der vil ende ud i et produkt af høj kvalitet. Vi har et bredt sortiment bestående af mange forskellige slags gelændere, men går du med en drøm om et specielt designet gelænder, kan vi også hjælpe dig med det.

Kontakt os for yderligere information

Skal du have et nyt gelænder, så står vi meget gerne til rådighed på Sjælland og i København. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 75 75 eller på kontor@stop-tyven.dk til en snak om netop dit projekt.

Vi er altid klar med vores professionelle rådgivning og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på et gelænder, på det du skal have lavet.​

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Gelænder og trapper

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.