25 års erfaring inden for mekanisk sikring og stål-produktion

Åbningstider: Mandag - torsdag 8.00 - 16.00 og fredag 8.00 - 15.00

SMEDEARBEJDE I STORKØBENHAVN OG SJÆLLAND​

Smedearbejde kan indebære mange forskellige ting. Uanset om du skal have lavet en ny port, smedejernslåger, trapper, gelænder eller noget helt andet, står vi klar med vores viden og kompetencer. Vi har stor erfaring inden for smedearbejde, da vi i rigtig mange år har arbejdet med metal.

For os er god kvalitet i højsædet, hvilket betyder, at vi først går fra et projekt, når vi selv er helt tilfredse med det. Dermed garanterer vi, at dit produkt kommer til at være præcis som du ønsker det.

Vi udfører smedearbejde i høj kvalitet

GitterGruppen udfører professionelt smedearbejde i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Når vi står over for et projekt, har vi altid fokus på dine behov og ønsker, på den måde kan vi give dig det resultat du går og drømmer om. Der findes utallige slags designs og materialer inden for smedearbejde, men i samråd med dig, kan vi finde frem til den løsning, der bedst passer til det smedearbejde, du skal have lavet.

Med vores mangeårige erfaring, har vi den nødvendige viden, for at kunne udføre et perfekt stykke smedearbejde. Vælger du os, vil du have en erfaren og kompetent samarbejdspartner gennem hele projektet.​

​Kontakt os allerede i dag

Har du brug for hjælp med en opgave, der indebærer smedearbejde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 75 75 eller på kontor@stop-tyven.dk for yderligere information. Vi står altid klar med professionel rådgivning inden for smedearbejde og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på det projekt du står over for.​​

Vi lever for og af glade kunder

Derfor sætter vi en ære i at:

  • Aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Overholde aftaler og levere til tiden
  • Bruge de bedste materialer til opgaven

Spørgsmål?

Ring på
70 22 75 75
og hør nærmere om
mulighederne.

Eller udfyld formularen så vender vi tilbage med et godt tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vælg professionel kvalitet, når du skal have en ny havelåge i jern

Fordi Gitter Gruppen selv producerer alle produkter på egen fabrik, kan vi med 25 års erfaring levere langtidsholdbare og elegante havelåger, der gør din ejendom smuk at komme i møde, og som bare bliver smukkere, som årene går.

Med Gitter Gruppen får du produkter fra en virksomhed, der ledes i overensstemmelse med kravspecifikationer udgivet af Forsikring og Pension. Vi er hos Gitter Gruppen ISO 9001-certificeret.

Vi leverer havelåger i jern til København, Sjælland og hele Danmark, og kommer gerne for at drøfte dit havelågeprojekt og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 70 22 75 75.